julinaemilia.blogg.se

Beauty & The Briefcase

Ny vecka

Publicerad 2014-01-27 14:37:41 i Allmänt,


Slutar snart och då blir det att gå till butiken och handla, har ingen sorts inspo till mat nujust. Helt ärligt kan jag för typ första gången i mitt liv säga att jag inte är snål på pasta. 

50-tals

Publicerad 2014-01-25 12:16:51 i Allmänt,








Håret ock sminkningen var gjord an Thu hos salong Peter o Jina, hon är väldigt duktig! Det var värt sitt diplom! 


Helg

Publicerad 2014-01-10 15:10:42 i Allmänt,








Vår nya skola i Gamla vasa måste jag nog säga att är riktigt fin och minst sagt modern. Nästa vecka börjar praktiken igen, även denna gång är jag hos Peter & Jina. Idag har vi varit lediga så då har jag inventerat vid mammas. Imorgon har vi tre matcher med b-flickorna hoppar på 3 vinster då! 

Dagarna mellan festande och skolan

Publicerad 2014-01-06 18:13:20 i Allmänt,

Har jag varit mesta tiden med Colin och däremellan har jag bl.a. Haft turnering med damerna vilket inte gick det bästa men nu är det bara att träna vidare och tagga inför nästa helg. Har även haft sagan om ringen marathon, deltog bara i hälften vilket är 6h. När det gäller mellandagsrea och sånt så det jag har shoppat är mera till min pentik serie Valo. Kan nästan säga att jag verkligen älskar att spendera pengar på det! 

Nyårsdagen

Publicerad 2014-01-06 18:07:54 i Allmänt,


Städade hela huset och hade det riktigt chill framför tv med south park marathon och Josefin, Malin, Joni, Zache och Colin som sällskap. På kvällen var jag på bio med Colins familj nämligen 100 åringen, den var sevärd! Tyvärr hade jag inte sovd så mycket natten innan så några powernaps tog jag, de var avsolut inte pga. Att filmen var dålig. 

Om

Min profilbild

Julina Emilia

Jag bor i en liten by i Finland. Frisör skall jag bli om tre år. Fem dagar i veckan bor jag på internat i Gamla Vasa. Mitt liv består av skola, jobb, innebandy, party, familj och vänner.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela