julinaemilia.blogg.se

Beauty & The Briefcase

Ingen ork finns

Publicerad 2013-06-27 15:01:40 i Allmänt,

Orkar helt enkelt inte blogga aktivt. Ni får vara glada om jag lägger upp ett inlägg varannan vecka eller så. Hinner inte blogga för tillfället, det finns så mycket annat att göra. Jobbar fö fullt och tränar 6 gånger i veckan och ännu till så ska man träffa alla polare där emellan. Midsommarn spenderade jag vid storsand som ordningsvakt vilket gick väldigt smidigt och fint, träffade alla jag ville träffa och fick ju ha Hannah som sällskap så kan de bli bättre?! Planer framöver... 
Fredag: Jobba hela dagen, men efter det så ska jag njuta hela kvällen med härliga peepz vid min villa, kvällen kommer att bestå av bastu badning och grillning. 
Lördag: Ska ta det riktigt lungt hela dagen förutom att ett träningspass skall utföras. Mot kvällen så brummar jag iväg till stan där det blir en förfest av något slag. Så hoppar vi på bussen och hoppas på att feelisen är på topp tills vi anländer Klacken. 
 
Här får ni lite bilder från b.la. Talenttileiri, villan, storsand och sist men inte minst en bild på mej och Juan han kommer nämligen att åka hem till Mexico ikväll... Kommer nog att sakna den killen lite.
 
 

Packa, packa, packa

Publicerad 2013-06-09 16:26:40 i Allmänt,

Nu är dagen före talanglägret i Tahko här, vilket betyder att jag måste se till så att jag har med mej allt vad som behövs för 5 dagar som består av träning. Imorgon brummar vi iväg och jag har Jessica och Evelina som sällskap. Vilket är super! Skulle annars vara ännu nervösare, mest inför att allt går på finska. Så nu ska jag göra mitt bästa de kommande 5 dagarna, och hoppas att allt går fint.
 Detta betyder då att det kommer vara en paus här tills lördag. (tycker att mina pauser börjar bli lite för många, sorry)

Cha chaa!

Publicerad 2013-06-08 17:04:33 i Allmänt,

Dessa dagar som har gått har jag arbetat, tränat, hängt med polare och partajat.
 
Min syster tog studenten! Och är bosatt på Åland nu de kommande 2 månaderna. Kan berätta att huset känns tomt och dött utan dej bästa sis! 
 
Det senaste dygnet har vi haft tjej party vid vår villa
 
 
 

Om

Min profilbild

Julina Emilia

Jag bor i en liten by i Finland. Frisör skall jag bli om tre år. Fem dagar i veckan bor jag på internat i Gamla Vasa. Mitt liv består av skola, jobb, innebandy, party, familj och vänner.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela