julinaemilia.blogg.se

Beauty & The Briefcase

tÅOsdan

Publicerad 2013-02-28 16:38:19 i Allmänt,

Idag vaknade jag halv 12 och kl.2 drog jag och Felicia till gymmet å boda. Nu sitter jag hos Felicia och chillar. Ikväll blir det chillkväll hos Angelicas. Helt perus chill dag, chill helt enkelt!

Aktiv!

Publicerad 2013-02-25 11:12:00 i Allmänt,

Igår kväll var vi hos Jonis och hade det trevligt, gick sedan till paulinas ca. 5 km för att sova där. Vaknade lite efter 9 för att fara till Jakobstad och simma med farsan & morsan. Idag skall jag bara chilla hela dagen och ikväll blir det volleyboll (Y). 
Imorgon bär det av till Vuokatti med trevliga människor, hoppas att det blir skoj!
 
 
Bilder från Isosyöte

Blogg Award!

Publicerad 2013-02-23 11:25:00 i Allmänt,

Jag har fått detta av Jonna och jag skall skicka det vidare till 5 andra bloggare!
 
 
Frågorna:

  • Vad gör du på fritiden? Största delen av min fritid är jag med vänner och tränar, om inte så är det nog datorn och serier som gäller (nu just kollar jag Friends).
  • Nämn 3 saker du tycker om! Mina vänner, min familj och GOTTIS 
  • Vem / vilka umgås du mest med? När jag är i Vasa så är det nog Jonna, Cassi, Mimosa, Alexandra och Chevelle. Här hemma i Nykarleby är det väldigt blandat men mest Felicia, Hannah och grabbarna.
  • Om du fick åka vart som helst, vart skulle det vara? Australien/USA
  • Beskriv dig själv som person! Jag är en glad person som inte blir så lätt sur. Men jag som alla andra har mina dåliga dagar då jag verkligen inte orkar vara social. 
 
Frågor till de utvalda: Chevelle, Linda, Hannah & Elin, Angelica, Cassi
 
  • Hur hoppas du att ditt liv ser ut om 10 år
  • Skall du studera vidare senare, isåfall till vad
  • Om du skulle flytta utomlands, vilket land skulle det då vara
  • Vilka bloggar läser du dagligen
  • Gör ett kollage med en outfit som du gillar 

 

Veckan i bilder!

Publicerad 2013-02-23 11:03:31 i Allmänt,

Jonna har bott hos mej hela veckan. Och i Onsdags var vi duktiga och dammsugade, skurade och diskade hela modulen. (telefon bilder såatttäääh)
 
Har haft en super bra vecka med mycket skratt! Sista bilden är från igår kväll när jag, Felica och Linda hede filmkväll! 

SPORTLOV

Publicerad 2013-02-21 17:08:00 i Allmänt,

Är hemma nu och sportlovet har börjat! Imorgon blir det gym från morgonen med Malin och sedan jobb resten av dagen tills det är innebandy träning som gäller. Ända saken som är inbokat detta sportlov är en Vuokatti resa på tisdag, det kommer bli nice! 

HÄJ HÄÄÄJ

Publicerad 2013-02-19 19:58:03 i Allmänt,

Julina är här å Jonna är här tänk va roligt att båda e här och i vårt glada hem har vi rummet för oss själv tänk va roligt att Molgan är hääääär. 

Joels fest

Publicerad 2013-02-17 09:54:00 i party,

Idag är det igen innebandy som gäller i Kokkola, men denhär gången är det med B-flickorna. 

Innebandy

Publicerad 2013-02-16 09:23:00 i Allmänt,

Idag skall jag iväg till Kokkola och spela med andra dam laget. Sen blir det att åka till stjärnhallen och kolla då Blue Fox herrarna har match mot Karhut. Och ikväll blir det födelsedags fest hos Joels. Säger bara en sak Fullproppad dag. 
 
Nya lagfotot B flickor

Färgning

Publicerad 2013-02-13 21:09:00 i Allmänt,

Idag i skolan blev jag färgad av Janina och Sarah. Jag slingade håret som finns under occipital benet så att det skulle bli lika ljust som de övrehåret. Blev riktigt nöjd men tyvärr så levererar ju int min webcamera så mycket så ni får klara er utan bild. Har inte gjort något speciellt efter skolan har bara chillat och ätit. Imorgon blir de matteprov, klippa Simon och träning. 
 
We <3 it

Fastlagstisdag

Publicerad 2013-02-12 19:20:00 i Allmänt,

 En fastlagsbulle fick vi i skolan å de va gott! Annars så har jag haft en färg kund tillsammans med Miranda och rullat permanent. Ikväll har jag varit å gymmat med Cassi, men vi var inte så aktiva men det va bättre en ingen alls.
 
 

Veckorna bara rullar iväg!

Publicerad 2013-02-11 11:49:28 i Allmänt,

Gymmet är nu avklarat, så nu gäller det att packa och slappa resten av dagen. Sista måndagen vi är lediga idag :(
 
Nästa period är ganska så perus den också!

Lördagens schema

Publicerad 2013-02-09 12:59:00 i Allmänt,

Har just slutat arbetet vid frissan. Skall snart hoppa i duschen och börja ställa mej för Blue Fox damernas match och sedan direkt efter ska jag på födelsedagsfest. Har ju även skaffat instagram idag, kommer inte vara så aktiv I guess men följ mej,  julinaemilia. 
 
 Jag för nästan ett år sedan.
Checka vad kort hår! Det har nog växt en del, har själv inte märkt det så mycket.

ABBA

Publicerad 2013-02-07 15:27:00 i Allmänt,

                     
 
I skolan hände det inte så mycket, hade kex ämnen hela dagen. Sedan for jag, Cassi å Chevelle in ti stadin på ett Konstmuseum för att kolla på en fotoutställning som vi ska skriva om i morgondagens prov. Efter det for vi på Rax mat och sedan hem. Har just sjungit Abba Singstar med Cassi och vi var inte så duktiga som vi trodde, haha
Ikväll blir det innebandy träning!

Onsdag 6.2.2013

Publicerad 2013-02-06 19:26:00 i Allmänt,

Har färgat hår hela långa dagen i skolan idag. Lite jobbigt men tiden gick fort. Ikväll har jag inte gjort så mycket och kommer antagligen inte göra nåt heller, men det är skönt. Nästa period så är vi ledig på fredagar vilket kommer att vara perfekt. 
 
Bild från i höstas
Ps. Ta inte förra inlägget seriöst :D

Sovmorgon

Publicerad 2013-02-04 12:34:00 i Allmänt,

Jag vaknade inte fören klockan halv 12 idag, vilket var jätte skönt. Och just har jag haft handvård åt mamma. Idag skall jag på gym med Hannah och sen ska jag väl hänga med några polare. Ikväll så hoppar jag ju på bussen till Vasa igen då.

Chill fredag!

Publicerad 2013-02-01 23:24:59 i Allmänt,

Har haft skoldag från 8-1 sedan Arnolds med Chevelle och Cassandra. När jag kom hem från Vasa hade jag som vanligt träning och sedan gick jag till Felicias med Hannah. Och nu har jag kollat Twilight för första gången, yey.
 
Imorgon blir det tidig väckning, eftersom jag skall till Optima på öppethus! 
 

Om

Min profilbild

Julina Emilia

Jag bor i en liten by i Finland. Frisör skall jag bli om tre år. Fem dagar i veckan bor jag på internat i Gamla Vasa. Mitt liv består av skola, jobb, innebandy, party, familj och vänner.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela