julinaemilia.blogg.se

Beauty & The Briefcase

Villaliv

Publicerad 2013-07-30 17:30:21 i Allmänt,

 De senaste dygnet har jag varit vid villan med Hannah och Felicia. Vi har bara chillat, badat bastu och tagit det riktigt lungt. När vi kom hem stack vi till gymmet och tog ett hårt pass. Nu skall jag bara ta det lungt och sen får vi se om jag åker iväg på fotboll eller ej, Ha de gott!
 

Helgen i helhet

Publicerad 2013-07-28 20:49:09 i Allmänt,

Denna helg har nog varit på topp! Har bott hos Fia i Jakobstad hela helgen vilket är lite av en tradition. Har spenderat både fredag och lördag kväll i skolparken med massor av folk as always. Var även på Jaro match på lördag och då var det minsann varmt. 
 
 
Fredag och Lördags kläderna
 
Peace out!
 
 
 

Släktträff

Publicerad 2013-07-21 18:57:44 i Allmänt,

Kom nyss hem från Farmor & Farfars villa där vi har ätit massvis med gottis och kastat ett x antal pilar, vann ju inte en enda gång men sånt e livet. Nu träning!
 

Ålandsresan

Publicerad 2013-07-18 13:44:00 i Allmänt,

 
NEW IN
 
Resan bestod som vanligt av massvis med god mat vid b.la. Nautical där både Malin och Joel jobbar, rekomenderar verkligen den uteserveringen! Ett måste från och med nu så är nog att fara till Bagarstugan och äta gottis, man blev inte besviken där kan ja lova! Vi körde runt på Åland, shoppade, spelade minigolf, chillade, cyklade och försökte umgås så mycket som möjligt med Malin och Joel. 
 
Direkt när jag kom hem från resan vilket var 00:30 på natten till söndagen så hoppade jag på mopon och körde till Calles villa i Larsmo, YOLO! 
 
Denna vecka är jag ledig men kan dock meddela att jag inte har gjort nästan någonting men de e ju också skönt.
 
 
 
 
 

New in!

Publicerad 2013-07-05 15:52:00 i shopping,

 
Rockar liiiti me peilikuva! 
 
I måndags var jag till Vasa med Colin så där köpte jag tischan från cubus + den långärmade tröjan. När jag kom hem så klickade jag hem Vans skorna + Svea tröjan från Nelly, som anlände idag. 
 
Ikväll hoppas jag att jag får hänga med nykaabi folket som det känns en evighet sen jag träffat p.ga. har haft fullt upp. 
 
Har nu två veckor ledigt från jobbet, skönt! På onsdags natten hoppar jag på bussen som far till Åbo och därifrån vidare med båt till Åland, för att hälsa på sis och broschan.
 

Om

Min profilbild

Julina Emilia

Jag bor i en liten by i Finland. Frisör skall jag bli om tre år. Fem dagar i veckan bor jag på internat i Gamla Vasa. Mitt liv består av skola, jobb, innebandy, party, familj och vänner.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela