julinaemilia.blogg.se

Beauty & The Briefcase

Kundarbete

Publicerad 2013-04-29 18:31:22 i Allmänt,

Dagen började med att klippa herrdockan och sedan hade jag och Cassi en färgkund. Nu har jag ätit och sitter vid internatet med Mimosa, Alexandra, Patric, Fredrik, Oskar och Jonna. 
 
 
Bild från i tisdags!

Aktiv så sättäns osv.

Publicerad 2013-04-28 20:59:00 i Allmänt,

Alltså orkar tyvärr inte räkna upp allt jag har gjort denna vecka... Den har åtminståne bestått av festande, chillning, cruisas i jeppis, innebandy och träningar. 
 
 

Måndag igen då!

Publicerad 2013-04-22 17:42:00 i Allmänt,

Har haft kundarbete i skolan idag men jag hade igen kund så det var klippning på dockan som gällde. En tjej i trean hade gjort en frisyr på en docka som jag idag gjorde av så att det skulle likna så mycket som möjligt. 
 
MODELL FRISYREN
MIN
En bild på mej från förra veckan! :D

Cha cha bloggen!

Publicerad 2013-04-21 10:19:44 i Allmänt,

Torsdag: Var i skolan och hade vett och etikett och sedan kulturkännedom vilket var riktigt tråkigt. Efter skolan åkte jag hem med bussen för att kunna vara med på elitgruppens innebandy träning efter det körde mamma mej tillbaka till internatet. När jag kom dit  gick vi iväg till borgå boarna och Patrics där vi spelade kort resten av kvällen.
 
Fredag: Var i skola från 8-12.30 sedan chillade jag, Cassi och Jonna i stan till bussen for hem. När jag kom hem så åt jag och sedan innebandy träning + gym med Felicia. Efter det åkte vid till Felicias och därefter körde vi vespa till Lindas där vi chillade resten av kvällen.
 
Lördag: Bestod av en långlänk från morgonen och sedan åkte jag till stjärnhallen för att kolla nykabiliga matcher och även vi hade två matcher. På kvällen åkte vi tjejer till Julias för att överraska Felicia och ha ett litet kalas.
 
 
Idag blir det gym med Felicia och sedan hoppar jag på bussen till vasa igen då.

Tisdag

Publicerad 2013-04-16 17:35:02 i Allmänt,

Denna tisdag var det kundarbete, permanent rullning och färgning på schemat. Cassi färgade mitt hår, och det resulterade i en ombre som inte är så kraftig. Riktigt nöjd är jag nog! 
 

DE GÅNGNA DAGARNA

Publicerad 2013-04-15 16:08:16 i Allmänt,

Onsdag: Vi var lediga från skolan så vi stack iväg till stan där Jonna, Alexandra, Tallbacka, Cassi och Mimosa åt pizza så länge jag var till ögonläkaren, När vi kom tillbaka till internatet så chillade vi bara och sedan på kvällen åt vi chips och dipp och kollade The hills have eyes 2.
 
Torsdag: Vi hade skola från 8-12:30 där vi hade teori om gråhårsfärgning. Sedan åkte vi hem och jag stack iväg på träning som var jätte skoj! Tog det lungt resten av kvällen.
 
Fredag: Var ut på en 9 km länkki, någor gubbar var till oss och fixade fiber nät och sedan var jag till jeppis och proade glasögon. På kvällen hade vi träning och efteråt for laget till Juthbacka för en sort avslutning med mat och prat. Efter det gick jag till Felicias där vi hade sleepover och hade det mysigt. 
 
Lördag: Vaknade tidigt och stack på gym i 2 timmar med Malin. Sedan for jag till Hannahs där hon bjöd mej på födelsedags kladdkaka, tack så mycket! Där efter gick vi tillbaka till stjärnhallen för att kolla på matcher tills vi hade vår match som slutade med en förlust. På kvällen chillade jag där hemma tills kl.9 och sedan körde Malin mej till pepparkaks huset där det var ganska mycket folk, efteråt gick vi till Ågis och var där resten av kvällen. 
 
Söndag: Direkt jag vaknade körde jag och Malin iväg till Jeppis för att hälsa på Fammo och Faffa, det var trevligt. När jag kom hem stack jag iväg på en länk och direkt efter det körde mamma och pappa mej till Ytterjepo där jag hoppade på med Jennica och Jonna som körde oss till Vasa. Sedan hände det inte så mycket mera förutom ett besök till ABC
 
Måndag: Har endast varit i skolan ännu idag, där rullade vi permanent sedan blonderingstvättade jag Cassi med Chevelle. Och mot slutet slingade jag Jonnas hår. 
 
 
 

Dagen efter

Publicerad 2013-04-09 19:42:27 i Allmänt,

Igår var det min födelsedag och den firades på bästa vis med Mimosa, Alexandra, Chevelle, Jonna och Cassandra med choklad fontän och massa frukter!!!! Tackar och bockar för alla grattisar!
 
Snart kör partyt igång på riktigt! 
 
ps. Så har internet nå fel på datorn så har inte kunnat blogga...

Söndag it is!

Publicerad 2013-04-07 10:49:16 i Allmänt,

Snart skall jag åka till frissan med mamma och fixa sista bruduppsättningen på henne. Sedan blir det en match med Åvslappi i nykaabiligan. Efter det blir det att åka till Vasa igen då!
 
Detta vann jag av Carpelan cosmetics

Home sweet home

Publicerad 2013-04-06 16:17:03 i Allmänt,

Dag 1: Vi anlände till Barcelona kl.18 på kvällen, vi hoppade in i taxin som förde oss från flygplatsen till La Rambla där vår lägenhet befann sig in i en smal gränd. När vi hade gått upp för de 99 trapporna kom vi äntligen dit där vi skulle bo, lägenheten var fin och mysig, det fanns även en stor balkong. Kl.20 gick vi till ett torg där vi skulle möta upp en kvinna som mamma kände för att äta och för att få veta lite mera om Barcelona. 
Dag 2: Började dagen med att gå till närmaste bageri för att få färskt bröd till frukosten vilket vi gjorde varje morgon. Denna dag gick vi ca.10 km om inte mer, vi hann se hamnen med alla lyxiga båtar, stranden, maffiga kyrkor och alla fina gränder med gamla hus. När denna promenad var avklarad gick vi till lägenheten och solade någon timme på balkongen, vi tyckte att det var alldeles för kallt vid stranden då det blåste så fruktansvärt. På kvällen gick vi till den gatan där det var shopping som gällde, alltså kan bara säga att butikerna var oändliga och kläderna var "bossiga", men priserna låg på ungefär lika som här hemma. 
 
 
Dag 3: Direkt från morgonen tog vi metron för att åka och kolla på den kända fotbollsarenan Camp Nou som är störst i Europa, och jag kan nog hålla med om att den är enorm! När vi hade kollat färdigt åkte vi tillbaka till lägenheten där vi solade en stund och chillade. Mot kvällen gick vi igen iväg och shoppade och sedan ut och äta.
Dag 4: Vi tog metron till Sagra familia för att kolla in Gaudis mästerverk, och det var faktiskt en mäktig kyrka! När vi kom tillbaka åkte jag och Malin en sista gång till shopping gatan och sedan chillade vi resten av dagen/kvällen. 
 
.
Dag 5: Hemfärd!
 
SHOPPINGEN
Malin, jag och pappa måsta bara köpa en Barca pike tröja!

Om

Min profilbild

Julina Emilia

Jag bor i en liten by i Finland. Frisör skall jag bli om tre år. Fem dagar i veckan bor jag på internat i Gamla Vasa. Mitt liv består av skola, jobb, innebandy, party, familj och vänner.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela