julinaemilia.blogg.se

Beauty & The Briefcase

BLOPPIS

Publicerad 2013-05-26 20:35:00 i Allmänt,

5 € styck
-kommentera eller skick på facebook om ni är intresserad!
 
1. shortsdress storlek 158-164


2. Tajt klänning storlek 36  SÅLD
 
3. Storlek 36
 
4. Storlek S
 
 
 

Gårkvällen i solsken

Publicerad 2013-05-26 16:19:49 i Allmänt,

Chillade på stan sedan stack vi till Jonis och tillsist befann vi oss hos Colin till ca. halv 5 tiden då jag körde hem. 
 
Snygga pimor före dem drog till Melody!
 

Internetproblem har varit ett big ass problem!

Publicerad 2013-05-25 19:31:05 i Allmänt,

Internet har alltså varit sönder vid internatet + lite lathet. Lite bilder skall ni nu få från de gångna dagarna. Har varit sista veckan i skolan och vid internatet, sad! Kommer verkligen sakna de 5 bästa tjejerna Jonna, Mimosa, Alexandra, Chevelle å Cassandra <3 Har både festats och chillat med sällskap av Kstads pojkarna! Och i tisdags var det nog den trevligaste festen vid internatet hittills, tack kstadaren! Ha de bäst! Och hoppas alla får en fin sommar! Väntar bara till skolavslutningen nu som jag har på känn att kommer bli awesome! Tack och hej!
 

Hockey kväll

Publicerad 2013-05-14 18:26:24 i Allmänt,

Har haft kundarbete idag där jag och Jonna var värdar. Och haft fullt upp hela dagen med inlämningarbeten och sortering. Nu efter skolan har jag varit på länk, ätit och nu kollar jag på då Jonna klipper Sved. Btw så har vi bara nästa vecka kvar i skolan kanske (slutar en vecka tidigare kanske). Nu just kollar jag på Rock off festival biljetter så hoppas pengar rullar in så att det blir en resa till Åland eller två. 

Hallåja!

Publicerad 2013-05-13 21:29:00 i Allmänt,

Kan ju skylla på att jag har haft så himla kul med nära och kära att jag inte hunnit blogga bara så att det ska låta mycket bättre. 
 
Har gjort en hel del sen senast jag bloggade b.la. Fjollat med brudarna, hängt med k-stadaren, varit med borgå killarna + Patric och Fredrik, jobbat, varit til Stockholm och haft hemmafest!
 
Nu just skypar jag med:
 
1. ZACHARIAS: Är en kille på 17 vintrar som gillar super Mario och sina fiskar. Hans förmåga att prata bulla är otrolig, vilket lättar upp stämningen på ett underbart sätt! DOCK har han lurat mej otaliga gånger...
 
 
2. FREDRIK: Är en filur med en vit moppe, han diggar limsa i stora mängder och även hockey är en stor favorit. Han har en vänlig själ som man lätt förknippar med en sköldpaddas. DOCK klagar han lite mycket på stavfel (speciellt när det gäller det engelska språket)
 
3. COLIN: Han är en ung man som har en fabulöst fin sångröst och en ypperlig förmåga att catcha bruna. Han är en skön lirare både på planen och i samhället. DOCK har han en känslig själ, och är en aningen för cool ibland...
 
 
 
 Tack och hej!
 
 

Första maj

Publicerad 2013-05-01 21:55:40 i Allmänt,

Går kvällen började med förfest hos oss vid internatet sedan körde vi in till stan närmare sagt Hoviska. Hängde där tills ca. 2 tiden då jag, jonna och båsk tog taxi till gamla vasa där efterfesten hos oss startade med k-stadsboarna + några till. Sovdags blev det en 5 tiden, så är lite trötter idag. Träffade mycket folk från alla möjliga håll och jag blev nog lite chockad att det verkligen var så mycket folk vid Hoviska. 
 
Sista collaget är från instagram: jonnamustonen
 
Idag vaknade vi ganska tidigt och jag startade direkt med att städa hela modulen. Sedan stack vi med buss in till stan på en hamppis till mäccen och sedan hem igen. Jag har även varit på en 75 minuters länk och klippt två killar. Hoppas på en tidig natt ikväll!
 
Ps. På fredag sticker jag med mamma till Stockholm och skall vara där hela helgen!

Om

Min profilbild

Julina Emilia

Jag bor i en liten by i Finland. Frisör skall jag bli om tre år. Fem dagar i veckan bor jag på internat i Gamla Vasa. Mitt liv består av skola, jobb, innebandy, party, familj och vänner.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela