julinaemilia.blogg.se

Beauty & The Briefcase

Tagga, tagga, tagga

Publicerad 2013-10-26 12:02:37 i Allmänt,

 
Taggar inför matcherna ikväll! Det är avfärd 14:45 från stjärnhallen och nu före har jag varit ut och gått med Cliff, städat huset och nu skall jag börja laga mat. 
Igår firade vi Josefins födisdag hos henne, dock hade jag ingen kamera med. Kvällen avslutades tidigt för mej p.g.a. Cliff hade rymt så jag var tvungen att åka hem och ta hand om honom.
Nu skall jag fortsätta att ha musiken på hög volym och sätta mina kockskills på prov. 
 

hem = blogga

Publicerad 2013-10-24 22:14:16 i Allmänt,

Nu när jag är hemma i kära nykarleby (hjärtahjärtahjärta) så kan jag blogga igen. Tog ledigt denna fredag dels för att jag ville på träning ikväll. Måste även ta hand om hunden och för att de är nog lite skönt att ha en extra sovmorgon! Denna vecka har gått fort och varit trevlig. På praktiken har jag idag haft en färg och klipp kund, jag slingade nästan hela håret och det blev en fin ask/blond färg, kunden blev nöjd så då är även jag nöjd. Ps. så hade vi Blue fox damer en otroligt skön vinst igår på träningmatchen mot jeppis, 7-0 där satt den! 
 
 

Ny dag och nya möjligheter osv.

Publicerad 2013-10-20 14:10:00 i party,

 
 
Middagen var god och sällskapet var trevligt! Det är en bra grej att ha tjejmiddag en gång i månaden!
 
 
Söndag 20.10.2013 = träningsdag med Hanskubansku!
 
Pass 1: Kl.11:00 startade vi mot Jakobstad simhall där vi simmade 0,5 km, resten av tiden njöt vi i bubbelpolen. 
Pass 2: Kl.16:00 skall vi dra iväg på en ca. 4 km länk och därefter pumpa hela kroppen slut på gymmet.
Pass 3: Kl.19:30 Lägger vi skrinnaren på och joinar ett rinkbandylag. 

Tjejmiddag @lintelis place

Publicerad 2013-10-19 16:41:00 i Mode,

Håret- Kreppade roten- plattade längderna- lag "dust it" i roten- sprayade
 
Basen- fuktgivande kräm- mineral foundation- solpuder- highlight 
 
- Rekommenderar verkligen puder mineral foundation från Youngblood den täcker utmärkt utan att det känns som att man har ett tjockt lager. Youngbloods mineral produkter innehåller ingen talk vilket innebär att det inte täpper till porer, så huden andas och vårdas samtidigt. Priset ligger på 65 € burken räcker ca. 6 månader vilket betyder att den är väldigt dryg. Om du tänker på en foundation t.ex. Maybelline dream matte mousse som räcker ca. en månad och ligger på 15 € när du då ska ha den i 6 månader så blir det 90 €. 
 
Fixade ögonbrynen- ljusaste ögonskuggan över hela locket- mörkaste i globlinjen- suddade ut med den mellan mörka färgen- eyeliner- mascara på övre och nedre raden. 
 
Outfit
 
 
 

Where did you get those shoes?

Publicerad 2013-10-19 13:59:00 i shopping,

 Bianco-79,95 €
Behövde ett par vinterskor som är svarta eftersom jag endast har ett par bruna kängor från tidigare. Dessa är snygga både till vardags och fest. Bekväma kan jag inte påstå att de är, men med en bra sula så går de hyfsat. 

Makeover

Publicerad 2013-10-17 09:34:00 i Hår,

Ni får inget förlåt för att jag inte har uppdaterat, men ni får ett ursäkta för att jag inte har haft tid. Min telefon är på service p.g.a. löskontakt med ljudet, vilket innebär att jag inte har möjlighet att fota min vardag + att jag alltid uppdaterar via den. 
 
Nu till makeovern! Har länge Funderat om jag skulle göra något radikalt med håret eftersom jag har alltid haft en naturlig hårfärg. Idén kom när vi var på besök till en salong så frågade ena frisören att varför alla i vår klass har så naturliga hårfärger, vi går ju trots allt på frisör så då har vi ju möjlighet att prova på det mesta. Så i måndags tog jag modet till mej och lagade en ombre/dipdye med mörkt från roten som sedan övergår till knalligare och knalligare röd/koppar. Hela processen är gjord av Thu som är väldigt duktig på allt inom skönhet. Bilderna är fotograferade i dagsljus och jag kan säga att färgen ser endast så knallig ut i rätt ljus. Kommentera gärna vad ni tycker! 
 
FÖRE
 
 
EFTER
 
 
MAKEUP
 
 
 
 
 
 

Nöjd tjej

Publicerad 2013-10-03 11:31:00 i Hår,


Slingade och klippte min första riktiga kund igår, resultatet är jag riktigt nöjd med och även kunden var nöjd. Det blev ett naturligt ljusare slutresultat. 
Slutade "jobbet" kl.19, när jag kom tillbaka till internatet chillade vi bara och for en sväng ti abc med cassi, jonas å båsk. 
Nu ska jag återgå till jobbet! Ha de bra! 

Om

Min profilbild

Julina Emilia

Jag bor i en liten by i Finland. Frisör skall jag bli om tre år. Fem dagar i veckan bor jag på internat i Gamla Vasa. Mitt liv består av skola, jobb, innebandy, party, familj och vänner.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela