julinaemilia.blogg.se

Beauty & The Briefcase

Fredag kväll =

Publicerad 2013-03-30 16:28:07 i Allmänt,

Mys kväll hos Josefins med Felicia, Lina, Paulina och Johannes
 
 
Ikväll blir de party och kanske en sväng till Pensala, får se hur de blir :D

Moro! Länge sen sist

Publicerad 2013-03-29 16:08:00 i Allmänt,

Måndag: Hade skola från 8-16 där vi lagade bruduppsättningar och hade permanent teori. Sedan chillade vi bara vid internatet och påskstädade hela modulen. Plötsligt började alla som bor vi internatet att ställa sig för fest vilket gjorde att vi inte kunde motstå frestelsen, å det blev en sjuhelvetes kväll/natt. 
 
 
Tisdag: De bärde av mot skolan efter ca. 0 timmars sömn, men dagen gick endå ganska smärtfritt förutom att jag tog några powernaps under tiden Jonna fixade håret på mej. Efter skolan tog vi bussen hem och jag jobbade en stund vid frissan ännu den kvällen. 
 
VERA WANG klänningar (Y)
 
 
Onsdag: Jobb hela dagen och kvälls träning var på schemat.
 
Torsdag: Jobbet från 10- 15 och sen slappade Felicia, Hannah och jag hos Hannahs tills kvällen närmade sig. Då bärde det av mot Purmo av alla ställen, där vi festade, spelade beerpong (vann till och med en gång, score), dansade och hade det super trevligt. Åkte hem där runt ett tiden med Julia som var snäll och körde hem oss.
 
De underbaraste tjejerna som jag partajade med igår kväll, tycker om er! <3
DÅ:
 
NU:
 
Fredag: Vaknade hos Felicias där en 10 tiden då pappa hämtade mej, och denna dag har jag varit ute och njutit i solen och kollat tv. Ikväll har jag inga planer ännu får se om det blir en hemma kväll eller om jag sticker till Nykaabi.
 
Ikväll blir det åtminståne Let's dance som gäller med Maria Montazami
 

Weekend

Publicerad 2013-03-22 13:42:33 i Allmänt,

Igår i skolan färgade jag Janinas hår tillsammans med Lina. Efter skolan åt vi vid Subway och sedan hem med bussen. Mamma kom efter mej till torget och sedan körde vi direkt iväg till Seinäjoki på KC färgkurs, kursen var på finska men jag förstod ganska bra endå. 
 
 
Ikväll har jag träning och efter det vet jag inte ännu vad jag skall göra. 
 
 
 

Onsdag = finska hela dagen...

Publicerad 2013-03-20 14:59:55 i Allmänt,

Har haft finska från 09:00-13:00, och nu sitter vi vid internatet och har tråkigt och kollar på då Jonna klipper Sved. 
 
Bilder från igår
 
Jonna har pickat två till hål i öronen åt mej också! NICE! har nu 3 hål i vänstra och 2 i högra. 

WOHOOO!

Publicerad 2013-03-19 21:25:37 i Allmänt,

Slapp med till talenttileiri som är i tahko iår från 10-14.6 wooop woop
 
Bilder från förra gången jag var på talangläger i Eerikkilä 
 

19.3.2013

Publicerad 2013-03-19 20:40:27 i Allmänt,

Igår hade vi kundarbete och permanent som vanligt, jag och jonna var värdpar och var jätte duktiga. På kvällen chillade vi bara och kollade filmen trust som både jag och Jonna började gråta till. 
 
Idag hade vi endast teori om brudkammningar i skolan, de var lite tråkigt då vi inte gjorde något praktiskt. Efter skolan var jag till ABC med lite peepz och sedan chllade vi hos Cassis. Efteråt var jag, Jonna, Mimmo å Ap på gym och nu har jag lagat både hälsolära och finska läxan. 
 
 
 

Tillbaka i Vasa

Publicerad 2013-03-17 18:51:25 i Allmänt,

I fredags jobbade jag vid frissan halva dagen, där färgade jag hår, plockade ögonbryn, tvättade hår och städade. Sedan hade vi tjejkväll hos Angelicas med Felicia, Hannah, Linda och jag då. Vi kollade på gladiatorerna och åt ben & jerry´s
 
På lördag vaknade jag tidigt och åkte till gymmet med pappa sedan hoppade vi på bussen till uleåborg för att hejja på Blue Fox som hade sin fjärde match i ligakvalet. Tyvärr så förlorade dem, så ikväll blev det den avgörande matchen i Stjärnhallen som OLS vann, så Blue Fox stannar kvar i division 1. Nu sitter jag vi internatet med brudarna och snart ska Jonna och jag gotta i oss kladdkaka med kinuskiglass, namm!
 
Jonna & jag!
 
 

.

Publicerad 2013-03-13 13:14:41 i Allmänt,

Har varit i skola från 9-12, jag var på möte med yrkesteamet från kl.9-11 å sedan finska resten av dagen. Nu sitter Mimosa, Cassi, Alexandra, Jonna och jag vid vårt internat å chillar. 
 

Måndag

Publicerad 2013-03-11 17:24:52 i Allmänt,

Idag så har vi haft permanent teori och kundarbete, jag hade ingen kund idag så då var det rullning som gällde hela dagen. Har även avsökt om ledighet när jag skall till Barcelona så nu är de bara att hoppas att avdelingschefen accepterarar det. Nu skall jag äta pyttepanna och buuuusa resten av kvällen med bruudarna.

PARTY HARD

Publicerad 2013-03-09 10:54:00 i party,

Igår vaknade jag kl.8 och åkte iväg på gym och kollade gymnasie pojkarnas volleyboll match. Sedan jobbade jag vid frissan, avfärgade, tvättade, städade, färgade och färgade ögonbryn det var min dag där. Efteråt var det träning och chill kväll hos Antons me killarna. 
 
Idag har jag varit på gym å nu skall jag bara chilla tills det är dags att åka till Felicias. Ikväll är det ungdomsdans vid munsala gården så då blir det feeeeeeeest! Hoppas på mycket folk och mycket dans!
 

Sista dagen på internatet

Publicerad 2013-03-06 16:50:00 i Allmänt,

Denna onsdag har vi haft finska i 4 timmar i skolan. Och sedan gick vi in till staden där vi "tollade på" och nu sitter jag vi internatet och surar över att inte det går att spela candy crush... Alexandra sjunger sing star det låter fint! Imorgon får man fara heeeeem!!
 
 

Trötter

Publicerad 2013-03-05 16:52:00 i Allmänt,

Har haft skola från kl.8 - 12.30 där vi gjorde frisyrer med löshår på varandra. Efter skolan tog vi bussen till staden där mimosa, alexandra, chevelle, jonna och jag for till hese och sedan shoppade lite. 
 
 
 
Bild från igår kväll
 
 

Liten blogg paus, men va kan man

Publicerad 2013-03-04 17:05:22 i Allmänt,

Har haft turnering både lördag och söndag och där emellan har jag varit med mina kära vänner så schemat har varit fullt. Och nu håller Jonna på att flytta in till mitt rum så de e nice!
 
Bilder från helgen och från idag!

Om

Min profilbild

Julina Emilia

Jag bor i en liten by i Finland. Frisör skall jag bli om tre år. Fem dagar i veckan bor jag på internat i Gamla Vasa. Mitt liv består av skola, jobb, innebandy, party, familj och vänner.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela