julinaemilia.blogg.se

Beauty & The Briefcase

Senaste tiden i bilder

Publicerad 2013-09-30 13:31:38 i Allmänt,











På praktiken har jag hjälp till att färga kunder, tvättat hår, städat och övat på dockan. Har även fått manikyr av Thu, hon e verkligen duktig. Helgen har bestått av mycket innebandy, har varit och vunnit två matcher med Blue Fox damerna och kollat då herrarna har spelat lika och vunnit en match. Har även hunnit fira Hannah och klippt 3 killar. På lördag kväll var vi hos Johans först och sen blev det torghäng resten av kvällen, en fin kväll! Nu ska jag återgå till jobbet! 

Inlärning i arbete (IA)

Publicerad 2013-09-22 15:40:00 i Allmänt,

Vi kommer denna period, 7 veckor framöver ha praktik vid en salong. Jag har valt Salon Peter & Jina som finns mitt i Vasa centrum. Jag hoppas att jag kommer att trivas med arbetsuppgifterna och personalen, hittills har jag fått ett mycket gott intryck av salongen så jag tror denna period kommer att gå riktigt bra. 
 
Kolla in deras hemsida! http://www.peterojina.fi/showPage.php?page=1

De senaste dagarna

Publicerad 2013-09-22 15:21:00 i Allmänt,

 
 
Onsdag: Började med att vara i skolan och skriva prov i företags bl.a. Efter skolan åkte vi raka vägen till internatet för att ställa oss inför kvällen = Wasa by night. Jag och Cassi hade en grymt rolig kväll med många fina stunder.
 
Torsdag: Hade kundarbete i skolan, men jag hade ingen kund så min uppgift var att städa genom färgrummet och den dagen gick minsann saktat. På kvällen chillade vi vid internatet och var ut och körde med Jonas å Cassi. 
 
Fredag: Skoldagen bestod av besök till två olika frisörsalonger, Artistica och Salon Peter & Jina. Efter besöken tog vi en kaffe på Amarillo och sedan slutade vi för dagen. Då gick jag, Chevelle och Alexandra till Rosso på mat. När jag kom hem från Vasa var det träning x2 som gällde. När det var finito så dog vi till stan och hängde med Johannes, Zache, Joni och Fred.
 
Lördag: Började dagen med en ca.10 km länk med Hannah, perfekt början! Då blev det att hoppa i bilen och åka till Vasa och kolla på Blue Fox herrarnas första divari match, som dem tyvärr inte lyckades vinna... På Kvällen/natten var vi först hos Freds och sedan på torget. 
 
Söndag: Började dagen med ett gympass med sällskap av Hannah. Nu har jag städat, fixat massa saker och snart sticker jag till Vasa. 

Dålig start på dagen

Publicerad 2013-09-13 06:53:33 i Allmänt,

Hade planerat ett gympass med felicia kl.7 imorn före hon började skolan... Inget alarm väckte mej + att min telefon var på ljudlös. Så mamma väckte mej halv 8 och undrade om inte jag skulle på gym... Nu ligger jag här i sängen och tycker synd om Felicia som var duktig å steg upp och åkte dit och sedan väntade utan att jag kom.Nu ska jag stiga upp och pallra mej iväg till gymmet. Ha en bra dag alla å jag hoppas att min blir bättre också! Bilder från gårdagen                                                         


Senaste dagarna

Publicerad 2013-09-11 16:33:32 i Allmänt,

På tisdag lämnade jag och Cassi kvar i skolan och fixade tillbaka hennes löshår men vi hann inte med alla så jag och Chevelle fortsatte även idag efter skolan. Har också varit på gym med Cassi igår och nu är jag påväg till Nykarleby på träning. 



Lite nytt

Publicerad 2013-09-09 13:28:00 i shopping,

Har inför skaffat en fjällräven jacka från sportia som låg på 190 €
 
 
 
Har även beställd detta från Blue-tomato som borde anlända inom snar framtid.
 
 

Om

Min profilbild

Julina Emilia

Jag bor i en liten by i Finland. Frisör skall jag bli om tre år. Fem dagar i veckan bor jag på internat i Gamla Vasa. Mitt liv består av skola, jobb, innebandy, party, familj och vänner.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela