julinaemilia.blogg.se

Beauty & The Briefcase

Lite dött här kanske

Publicerad 2012-12-31 15:35:00 i party,

Dessa dagar har jag haft annat för mej såsom jobb,vänner och examens firande.

 
Ikväll så ska jag fira med att först fara till Jerkers en stund och sen vidare till Vexal å partaja! GOTT NYTT ÅR!

Skor

Publicerad 2012-12-27 17:51:00 i Mode,

I brist på annat att skriva om så tänkte jag visa mina klackade skor :D Färgerna blev en aningen annorlunda än i verkligheten men så är det bara.
 
Börjar med de som har lägsta klack (enligt mej de minst snygga)
 

Gårkvällen

Publicerad 2012-12-26 15:54:44 i Allmänt,

 
 
Först var jag, Felicia, Oliver, Jerker, Otto och André en stund hos Olivers och chillade. Sedan stack vi till stan och köpte lite chips och sånt. Där efter for vi till Eetus (Edvins) och chillade där resten av kvällen. Dit kom även Calle, Simon, Johannes och Josefin. Fin kväll!
 
 

Juldagen

Publicerad 2012-12-25 17:09:52 i Allmänt,

Dagen till ära så har jag varit till Larsmo med Olivers familj och firat med deras släkt. Nu sitter jag vid Olivers och väntar på att Felicia skall komma hit. Kvällen är ännu oklar.
 
Fina Felicia! :D

Julafton

Publicerad 2012-12-25 10:07:40 i Allmänt,

 
Fick lite smått och gott i julklapp för jag hade inte önskat mej något speciellt, nöjd är jag! 
Badrock-necessär-skor-godis- 3 st. pentik fat-spel-sängkläder-matta
 
 
 
 

Dan före dopparedan

Publicerad 2012-12-23 15:57:25 i Allmänt,

I fredags hade vi julfest och jullovet började! På kvällen hade jag träning och sedan var jag bara hemma med Oliver.
Såhär kan man väl också sova
Alexandra-Chevelle-Cassi-Jonna
 
Igår jobbade jag vid farmen i 4 timmar och sedan fixade jag de sista julklapparna och chillade resten av kvällen. Pappa och jag förde även 2 soffor tillSocklot huusi som är ett ungdomsrum som inte är klart ännu.
 
Idag har jag jobbat i 5 och en halv timme och nu skall jag snart börja laga knäck. Ikväll ska jag fara till Olivers och sen kanske vi far till stan och kollar om det händer nåt.

Slutat för dagen

Publicerad 2012-12-19 13:12:00 i Allmänt,

Idag var det sista dagen med praktik före julen. Vi hade teori om färg och så fick vi godis! Har inte hunnit göra så mycket annat än att gå in till staden och hoppat på bussen till Gamla Vasa där jag befinner mej nu.
 

Sjuka fötter

Publicerad 2012-12-18 16:46:00 i Mode,

Igår kväll kom Julia hit, vi kollade sex and the city, åt gottis och myste. Hon kom hit pga. Idag behövde jag en make up modell till skolan så därför tillbringade hon natten här. Skoldagen gick fort och smärtfritt. Efter skolan promenerade jag, Cassi, Såffi och Julia till stan där vi julhandlade. Har äntligen fått inhandlat alla julklappar! Så efter en dag på stan så fick jag ganska sjuka fötter där av rubriken.
 
Ps. Jag somnade i lokalbussen på väg till Gamla Vasa och när jag väl vaknade igen så fick jag en sån otrolig panik att jag hade sovit förbi hållplatsen, men strax efteråt kände jag igen mej och lättnaden kom. 
 
Har blivit sugen på att skaffa en såndär!
 
 
 
 

Speldag!

Publicerad 2012-12-16 18:51:27 i Allmänt,

Fredag: Hängde med Felicia på kvällen, vi var till scala på glögg/sällskapsspels kväll. Efter det drog vi till Rebeccas med Felicia, Josefin, jag och såklart Rebecca, där chillade vi och hade det mysigt. 
 
Lördag: Jobbet från 8:00-12:30. Sedan vidare med Julia till Vexala och köra bil på en bana på isen med Fia och kompaniet. När vi var färdiga där så åkte jag och Julia till Robbes där vi hängde en stund och kollade på hans alla bilar (sjukt många). När vi blev hungriga så körde vi iväg till Nykaabi och åt pizza och efter det så körde Robbe oss till Julias, där Julia och jag chillade resten av kvällen.
 
Söndag: Idag har vi varit till Kauhajoki på innebandy vi spelade oavgjort mot både Remix och jeppis. Så två poäng kammade vi ihop. Nu ska jag packa klart och sen bara chilla resten av kvällen, för att mamma och pappa kör mej till Vasa först imorgon bitti (Y).
 
GAMLA TIDER
 

Lucia

Publicerad 2012-12-13 16:53:00 i Allmänt,

Imorse hade vi lucia i vår skola som de flesta skolor har. Det var frisör 2:orna som var i luciatåget, och det var ett helt  traditionellt  program så det var lite tråkigt för man börjar ha sett detdär. Men de e ju lite synd att jag missar Nykarlebys lucia... 
 
Ikväll ska jag hitta på nåt skojjigt me Simon. Imorgon e de ju fredag så då får jag fara hem, oj va skönt. På lördag ska jag fara ti Fias å då ska vi köra bil, int e jag ju så bra på det men endå. 
 
Förstod inte hur man fick hit en video men kolla in denhär
----> http://www.youtube.com/watch?v=qcYTzV4HCyk
  
 
 

Cha Chaaa!

Publicerad 2012-12-12 18:57:50 i Allmänt,

Idag kämpade jag faktiskt så att inte jag skulle somna när jag kollade DH, men de gick ju inte så bra så nu har jag sovit i 3 h. Så nu kommer jag vara pick som en mört när det är säng dags! :D
 
 
 WEBCAM bilder från hösten/vintern 2012
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mitt namn på bloggen?

Publicerad 2012-12-12 14:34:34 i Allmänt,

Julina Emilia kommer fårn förnamnet och mellannamnet. 
 
Beauty & The Briefcase kommer för det första från en film. Och jag tyckte det passade bra efter som beuty hette jag också i förra bloggen + att jag reser hela tiden mellan Vasa och Nykarleby och då har jag hela tiden med mej en Briefcase! 

Tisdag

Publicerad 2012-12-11 16:31:34 i Allmänt,

Igår kväll skuffade jag ihop mina två sängar på internatet, det ganska nice med en 160 cm bred säng kan jag säga er. Nästa vecka kan jag ta bilder på rummet och visa er. 
 
 
Drömmar kan man alltid ha
 
 
Har just ätit, så nu är jag mätt i magen. Idag har vi haft make up så jag och Lina sminkade varandra till först, sedan var jag med Emma och Julia då lagade vi en kvälls make up på varandra. Efter skolan gick jag och Cassi in till stan och väntade på bussen. När vi kom till internatet så gick vi till hennes och var där en stund. Nu sitter jag vid datorn och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske jag kollar Burlesque, den filmen är suverän!
 
 

Back on track

Publicerad 2012-12-10 18:10:00 i Allmänt,

Ny blogg och nya möjligheter! Den förra bloggen som jag och min pojkvän Oliver hade så fick ett snabbt slut när vi fick reda på att man inte kunde ladda upp nå mera bilder. Så nu ska jag starta ny och egen blogg. Hoppas ni tycker att den är gemytlig.
 
Cassi rullade mitt hår idag, Woppa GRANNY style!
 
Bild från i lördags vid Jepo Kämppä, Tjejen där nere var min fest polare
 
Just nu!

Om

Min profilbild

Julina Emilia

Jag bor i en liten by i Finland. Frisör skall jag bli om tre år. Fem dagar i veckan bor jag på internat i Gamla Vasa. Mitt liv består av skola, jobb, innebandy, party, familj och vänner.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela